DJ Алекси Пловдив

Най-добрият начин при избор на добър DJ за сватба е по Ваше наблюдение, или от препоръка на близки, приятели и познати. Хора, които са виждали човека, който е доказал своите качества във воденето на сватбени тържества. Не се доверявайте сляпо на препоръки и критики от интернет, ресторанти, сватбени салони, агенции, домове и т.н., колкото и да Ви убеждават, че при тях работят най-добрите DJ за сватба, а другите сватбени DJ, не са добри...

Срещнете се с няколко сватбени DJ - дисководещи, вижте видео от сватби (макар и всяка сватба сама по себе си да е различна, можете да добиете представа как се справя DJ на сватбата, начина му на говорене и въздействие, как поднася ритуалите и т.н.) Чуйте какво ще Ви предложат, кой ще Ви впечатли и допадне най-много с идеите, работата, държанието, сценичното си поведение и е най-близко до Вашия характер, Вашите изисквания и разбирания.
Не отлагайте за последният момент Вашия сватбен DJ!


Представям Ви КРАТКО, ОРИЕНТИРОВЪЧНО описание и протичане на сватбено тържество, сватбени ритуали, сватбени обичаи, сватбени традиции водени от мен - "ди джей Алекси" след настаняване на гостите в ресторанта (за различните краища на България - според Вашите изисквания, традиции, обичаи и ритуали - безпроблемно подлежи на изпълнение и пълна промяна).

- Посрещане младоженци, кумуве...
- Разчупване на пита и захранване, наздравица с шампанско/вино...
- Чупене на чашите в земята, преминаване по бялото платно и ритане на сватбеното менче.
- Кратка пауза, преди официалното откриване на празничната вечер/ден
- Откриване на сватбеното тържество, благодарности към гости и представяне на   главните действащи лица...
- Кумува реч, реч на кума, реч на кума и кумата.
- Първи сватбен танц на младото семейство,
- Втори танц за кума и кумата,
- Трети танц - поздрав за присъстващите: родители, роднини, приятели и всички   гости.
- Първото сватбено хоро...!!!
- Музика по избор според настроението, характера на гостите и техните музикални предпочитания, или само по избор на младоженците.
- Приемане на поздравления - 1.: след сервиране на основното ястие, или 2.: при самото настаняване   "welcome drink" (по желание).
- Разрязване на сватбената торта...
- Букет...
- Жартиер...
- Кумува ръченица, шафери - кумуве,
- Блус по желание на младоженците за приключване на сватбеното видео.
  

Сватбената програмата е кратка, ориентировъчна, загадъчна и непълна!
В нея могат без проблем да се премахнат или вмъкнат всички Ваши желания, други ритуали, разнообразни игри, музика по избор, изненада за кума и много други програми. Осигуряване на екип от професионалисти: оркестър за извеждане на булка, видео и фото, украса на ресторант и всичко от което се нуждаете за Вашата мечтана сватба.

Благодарение на музикалното ми фолклорно образование ми предстоят и водя сватби като DJ в гр. "Пловдив" и територията на цялата страна.
(с предварително запитване и договаряне преди "Големият сватбен ден").

Ако имате нужда от коректен, стойностен DJ za svatba, ако имате въпроси, мнения, критики, предложения към мен или просто нещо Ви интересува и се нуждаете - темата и телефоните са ми отворени за всички Вас!

Ще се радвам да стана част от Вашия празник и се забавляваме всички заедно в един от най-важните и най-красиви дни от Вашия съвместен живот.
Успех и късмет на всички бъдещи младоженци!

-

Съдържанието на този сайт е лично!
Моля НЕ копирайте информация от него, без изричното съгласие на собственика!

-

Tук можете да откриете, получите и научите полезна информация относно протичането на Вашето сватбено тържество. Ако скоро Ви предстои сватба и все още нямате добър диджей, или дисководещ, научете за "DJ Алекси" Тук. Музикант, професионален DJ и водещ на сватби и тържества. Сватбен DJ и дисководещ на всички весели мероприятия. Ди-Джей за Вашата сватба, професионално озвучаване на сватби и партита, добър водещ за Вашата сватба, Екип от продесионални DJ видео и фото. Предложения за игри на сватбата, танц на булката, танц кум и кума, танц булка с баща, традиции и обичаи на сватбата, сватбена програма. Добрия сватбен DJ ви гарантира весела, вълнуваща и незабравима сватба. Посрещане в ресторанта, всички ритуали на сватбата според традициите, реч на кума, избор на песен за първи сватбен танц. DJ цена - заплащането е за пет часа сватба + допълнително заплащане за всеки следващ час след петия. Дисководещи цени, много добър DJ и водещ, ритане на сватбено менче, идеи за кумува реч, сватбено хоро, ди-джеи от сватби, музика за извеждане на булката, реч на кума и кумата, разчупване на питка, захранване с питка, чупене на сватбени чаши, как протича една сватба, как протича сватбата в ресторанта от Вашия сватбен ди джей. "DJ Алекси Маронов", 100% гарантирано качество, пефектен звук, професионализъм и най-доброто решение за настроението на Вашия вълнуващ и незабравим празник. Професионално озвучаване на сватби, фирмени и семейни тържества, банкети, абитуриентски балове, кръщенки, партита и всички други весели поводи. Тук можете да видите Сватбени клипове, видео от сватби, идеи за изненада за кума, предложения за музика и песните на сватбата, първи сватбен блус, песен за булката и нейния баща, булчинско хоро. Сватба с дисководещ, добър ди джей за Вашата сватба, DJ в Пловдив, озвучаване парти. Професионален DJ и дисководещ за сватба, фирмени и семейни тържества в гр. Пловдив и цялата страна. Информация относно избора на правилния и добър DJ за Вашата изискана, мечтана сватба, примерна сватбена програма в ресторанта, примерно протичане на сватбеното тържество и др. DJ Пловдив, DJ Банско, DJ Карлово, DJ Асеновград, DJ Смолян, DJ Първомай, DJ Пазарджик, DJ Панагюрище, DJ Чирпан, DJ Стара Загора, DJ Пампорово. DJ за сватба във Бургас, Варна, Китен, Приморско, Златни Пясъци, Албена, Равда, Черноморец, Ахтопол, Созопол, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, DJ Рибарица, DJ Тетевен, DJ Благоевград, DJ Сливен и др. градове в цялата страна. "България" е малка и може да се веселим навсякъде!